perjantai 8. helmikuuta 2008

NUS-tiedote helmi2008 (8.2.2008)

Vaikuta asioihin

NUS:n puoluekokousedustajaehdokkat

NUS on asettanut puoluekokousedustajien vaaliin kolme ehdokasta ja he ovat:
- Autti Lilli: 49-vuotias sosiaaliasiamies
- Paananen Reijo: 43-vuotias puolue- ja järjestöaktiivi työskentelee SAK:n järjestöpäällikkönä.
- Shakir Ayla: 37-vuotias kansanedustaja Tarja Filatovin avustaja

Laitamme lisätietoa ehdokkaistamme sähköpostiin pian lisää.

Jäsenäänestys SDP:n puoluekokousedustajista järjestetään postivaalina 15.-31.3.2008

Puoluekokous järjestetään 5.-7.6.2008 Hämeenlinnassa, jossa 350 puoluekokousedustajaa päättää puolueen taloudellisista, poliittisista ja järjestöllisistä tehtävistä, käsittelee esille tulevat sääntömuutokset ja valitsee puoluejohdon.

Vaikuta puoluekokouksen ohjelmatyöhön

Tervetuloa mukaan rakentamaan Reilua Suomea! SDP:n kesän 2008 puoluekokouksen ohjelmallinen valmistelu tapahtuu kansanliikkeen perinteen mukaisesti avoimesti kansalaisten kanssa. Haluamme kuulla ihmisten mielipiteet tulevaisuuden politiikan suuntaviivoista.

Osoitteessa www.reilusuomi.fi toivomme, että Sinä kerrot oman näkemyksesi siitä, minkälaista politiikkaa ja toimintaa haluat SDP:ltä 2010-luvulla. Puoluekokoukseen valmistellaan asiakirjoja seuraavista teemoista: suomalaisen työn tulevaisuus, ilmasto ja ympäristö, henkinen hyvinvointi.

Kunnallisvaaliehdokkaat esiin!!!

Helsingin kunnallisvaalien ehdokasasettelu on alkanut ja puolueosastoilta on pyydetty esitykset ehdokkaista piirihallitukselle 31.maaliskuuta 2008 mennessä. Jäsenäänestys Helsingin kunnallisvaaliehdokkaista pidetään 28.4.–12.5.2008 postivaalina ja ylimääräinen piirikokous 19.5. päättää ehdokasasettelusta.

Helsingin piirikokous 19.4.2008

Syyskokouksessa piirikokousedustajaksi valittiin Ismo Kainulainen ja varaedustajaksi Reijo Paananen. Jos haluat vaikuttaa piirikokousasioihin, ota yhteyttä Ismoon osoitteessa: nuorsosialidemokraatit@welho.com. Piirikokoukseen voi tehdä myös aloitteita!

Lisää piirikokousasioista myöhemmin tässä tiedotteessa.

NUS-jäsentapaamiset

NUS:n talvipäivät la 16.2. klo 14 alkaen. Ohjelmassa kovan luokan poliittinen alustus Erkki Tuomiojalta. Sen jälkeen maistelemme viiniammattilaisen opastuksella erilaisia viinejä. Paikkana TU:n saunatupa (käynti Selkämerenkatu 1, 3.krs, Ruoholahti). Ilmoittautumiset ke 13.2.: nuorsosialidemokraatit@welho.com

NUS-jäsentapaaminen ma 17.3. klo 16.30 alkaen STTK:ssa (Mikonkatu 8A, 6.krs.). Isäntänämme toimii järjestösihteeri Pekka Salmi, joka kertoo STTK:sta ja ajankohtaisista työmarkkina-asioista. Ilmoittautumiset 9.3. mennessä: nuorsosialidemokraatit@welho.com.

Muiden järjestämät tilaisuudet

Kansanjuhla sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta. Kulkue Erottajalta Eduskuntatalolle 29.2. klo 11-14. Osallistu!!! Lisätietoja: SAM Ry, puh. 044 957 7855.

Karkauspäivä tunnetaan eri puolilla Eurooppaa kansanperinteen päivänä, jolloin kaikki epäonnistuu. Suomessa sosiaalisten oikeuksien toteutumisessa tuntuu olevan aina karkauspäivä ja siksi karkauspäivä on valittu toimintapäiväksi, jotta saisimme yhteiskunnassa vallitseville sosiaalisille epäkohdille julkisuutta. Sosiaalisten oikeuksien toimimattomuudesta, eli niiden jatkuvasta karkauspäivästä meillä on eri toimialoilla turhankin paljon kokemusta. Kutsumme kaikki sosiaalista vastuuntuntoa kantavat kansalaiset ja yhteisöt mukaan toimintapäivään ja rakentamaan yhdessä parempaa tulevaisuutta!

Kaikki NUS:ia koskevat lisätiedot ja ilmoittautumiset: nuorsosialidemokraatit@welho.com tai tekstiviestillä 045 1266 571.

Terveisin Tanja Harjuniemi, NUS ry:n sihteeri

Ei kommentteja: