tiistai 26. helmikuuta 2008

SDP:n puheenjohtajatentit käyntiin

SDP:n puheenjohtajakisa käynnistyi eilen Vantaan Tikkurilassa pidetyllä tentillä, jonka oli järjestänyt osa vantaalaisista puoluekokousedustajaehdokkaista.

Tentti oli hyvin järjestetty: väkeä oli paikalla kuutisenkymmentä ja puheenjohtajakisaan ilmoittautuneita oli paikalla kaiken kaikkiaan viisi kappaletta. On hienoa, että niin paikallisyhdistykset kuin puoluekokousedustajaehdokkaatkin ovat innostuneet järjestämään tällaisia tapahtumia.

Puolueen virallinen puheenjohtajaehdokkaiden kenttäkierroshan alkaa huhti-toukokuun taitteessa ja tulee olemaan varsin massiivinen.

Allaolevassa linkissä on YLE:n uutisointia aiheesta. Kuten havaitsemme, ympäristöpolitiikka nousi tentissä politiikan sisältökysymyksistä kärkeen: (oheiseen uutiseen on yle tänään myös täydentänyt tilaisuuden aiheuttamat kommentit)

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id83693.html

Helsingin sanomissa ollut juttu tilaisuudesta aiheutti näköjään myös sen, että Eki oikaisi tänään puheitaan tai pikemminkin tyyliä: www.tuomioja.org

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on ensimmäinen paikka, jossa kerrotaan, kuka tilaisuuden järjesti. Mutta missä päin Vantaata debatti käytiin? Ja missä sitä on mainostettu?

Itse vantaalaisena sosialidemokraattina en ole saanut minkään verkoston kautta tietoa kyseisestä tilaisuudesta - luin siitä vasta aamun Hesarista. Juttuhan oli sinänsä asiallinen.

Anonyymi kirjoitti...

Tilaisuuden järjestäjänä olivat vantaalaiset puoluekokousedustajaehdokkaat, yhteensä muistaakseni 7 kappaletta (mm. Pentti Puoskari, Juha Beurling yms.). Ilmeisesti tilaisuutta ei markkinoitu kovin paljon - olen itse kuullut, että Vantaan sanomissa olisi ollut ilmoitus aiheesta.

Terv.
Vesa Mauriala.

Anonyymi kirjoitti...

Kuulin tänään eduskunnan kuppilassa, että kaikkia ehdokkaita ei edes oltu pyydetty tuohon tilaisuuteen.

Joten ei oikein vaikuta oikein lisäjäsendemokratialta, mikäli yleisiä PJ -tenttejä järjestellään ja vain osa pyydetään paikalle.

Kainulaisen Ismo

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Tämän suuntainen mielikuva minullakin on. Jos pitää paikkansa, että osa ehdokkaista jätettiin tylysti sivuun, niin voidaan todella unohtaa julistukset jäsendemokratian lisäämisestä. Halpaa.