keskiviikko 2. tammikuuta 2008

Jäsenasiaa vuoden vaihteeksi

Nuorsosialidemokraatit NUS ry:n toiminta lähti liikkeelle suurin piirtein odotetun kaltaisena. Jäsenistön määrä on viitisenkymmentä, mikä on hyvä saavutus vasta puoli vuotta toimineelle yhdistykselle. Myös muiden osastojen jäseniä on liittynyt joukkoomme ns. kannattavina jäseninä ja hekin ovat osallistuneet tapahtumiimme ja keskusteluihimme aktiivisesti.

Tämä blogi on ollut näkyvin osa toimintaamme. Mm. ensi kesän puoluekokousaloitteet on keskustelutettu täällä. Taidamme olla ensimmäinen puolueosasto, joka antaa näin julkisen mahdollisuuden keskusteluun omista aloitteistaan. Aloitteet jätettiin määräpäivään eli vuoden vaihteeseen mennessä, mutta keskusteltavaa varmasti riittää tällekin vuodelle.

Otimme vuodenvaihteessa käyttöön myös yhdistyksen oman puhelinnumeron. Siihen voi lähettää viestiä, jos vaikka haluaa ilmoittaa uuden jäsenehdokkaan yhteystietoja. Puhelimeen ei aina päästä vastaamaan, mutta tekstiviestin tai vastaajan kautta tiedot välittyvät perille. Puhelinnumeromme on 045 1266 571.

Tälle vuodelle on luvassa monenmoista toimintaa, kuten 23.11.2007 päivätystä toimintasuunnitelmasta voit käydä lukemassa. Jäsenille tapahtumista tiedotetaan sähköpostin välityksellä ja tältäkin palstalta löytyy tieto suurimmasta osasta toimintaa. Tervetuloa mukaan vaan.

Näin jäsenvastaavan kannalta vielä lopuksi yllättävä toive: muistathan kysyä kaveriltakin, haluaisiko hän mukaan NUS-toimintaan. Tutkimusten mukaan melkoinen joukko Suomessa asuvia olisi valmis harkitsemaan SDP:n jäsenyyttä, jos sitä heiltä kysyttäisiin. Eli kyselykampanja vain käyntiin ja uusia jäseniä hankkimaan!

Mukavaa vuoden jatkoa,
Reijo Paananen, NUS ry:n jäsenvastaava

Ei kommentteja: