maanantai 28. tammikuuta 2008

Lisää ehdokkaita...

Ayla Shakir on myöskin ehdolla Nuorsosialidemokraattien puoluekokousedustajaksi. Huomenna asiasta päätetään ja vielä mahtuu lisääkin porukkaa mukaan. Kokouspaikka on SDP:n puoluetoimisto ja aika kello 17.00

Puheenjohtajan esitys huomenna tulee olemaan, että kaikki halukkaat pääsisivät Helsingin piirin jäsenvaaliin ehdokkaaksi.

Viikonloppuna olleeseen Vuotos -keskustelusta on tuullut palautetta yhdistykseen. Tulevien puoluekokousedustajien toivotaan toimivan niin, ettei vesivoiman lisärakentamista sallittaisi. Eli siis koskia ei pitäisi kahlita. Tämä on myös osittain linjassa Nus Ry:n puoluekokousaloitteen kanssa, jossa toivottiin kalateiden ja kalaportaiden suunnitelmallista lisäämistä.

Terveisin
Ismo Kainulainen

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei näytä laantuvan keskustelu puheenjohtajan valintatavasta. Puoluevaltuusto saanee eteensä (vähintään) satojen ihmisten adressin. Se on pakko ottaa vakavasti ja keskustella kysymys vielä kunnolla lävitse ylimmässä päättävässä elimessä. Mielenkiintoista.

http://www.jasenaanestys.org/

Anonyymi kirjoitti...

Jos puolueen jäsenmäärä on noin 50 000, niin montako sataa nimeä pitää olla adressissa, jotta se pitää ottaa vakavasti? Ylin päättävä elin on käsittääkseni demareissakin puoluekokous. Tuleeko se siellä käsittelyyn on sitten minulle vielä ihan mysteeri.

Minä haluaisin äänestää myös demarinuorten puheenjohtajaehdokkaista ensi kesän liittokokouksessa. Varmaan tämänkin asia on pitkällä valmisteilla, kun nuoret kerran vaativat demokratiaa puolueeseenkin. Se voisi saada ennennäkemättömän suosion median keskuudessa??

demokraatti