tiistai 22. tammikuuta 2008

NUS MTV3:n vieraana

On aina kiva päästä katsomaan mitä siellä töllötinlaatikon sisältä löytyy. Joskus muksuna piti purkaa (korjata) ruuvimeisselillä laatikon sisältöä. Nyt sitten tällä kertaa aivan paikan päälle studioon (kts. oheinen kuva) seuraamaan itse tilannetta.

Eli Nuorsosialidemokraattien jäsentapaaminen oli tälläkertaa MTV3:ssa. Meillä oli erittäin korkea-arvoiset isännät, joille suuri kiitos ajankäytöstä NUS ry:n kaksikymmenpäisen vierailijajoukon tietojen petraamisesta mediamaailman tilanteesta ja käänteistä.

Tilaisuuden anti oli mielenkiintoinen. Keskustelussa sivuttiin MTV3 ohjelmapolitiikkaa, politiikan uutisten tekemistä ja jopa konkreettista päivärytmiä, kuultiin ammattilaisten mielipiteitä siitä, mitä politiikan uutisoinnissa kannattaisi tehdä ja sitten mikä ei oikein ole tätä päivää. Minusta puheenvuorot olivat hyvin informatiivisia, hauskoja ja konkreettisella tavalla hyvin valaisevia.

Lopuksi vielä sitten näimme konkreettisesti mitenkäs ne uutiset pannaan sitten liikkeelle sieltä kotitöllöstä katottavaksi. Siinäkin on näköjään omat kommervenkkinsä ja haasteensa eikä kaikkea tietenkää voi nähdä ruudusta kotisohvalla.

Tämä tapaaminen nostaa seuraavan jäsentapaamisen rimaa todella kovasti. Vaikka tässä jotain on jo suunnitteilla ja alustavasti jotain on jo tapahtumakalenterissakin linjattu. Niin, koska olemme avoimuusperiaatteella toimiva järjestö, jos jollain on ehdottaa jotain mielenkiintoista alustajakohdetta, niin kommentoi asiaa tänne blogiin muidenkin katsottavaksi tai vaihtoehtoisesti voit lähettää s-postia nuorsosialidemokraatit@welho.com tai laittaa tekstiviestin numeroon045 1266 571, niin tarkastellaan asiaa ensin johtokunnan piirissä.

Joka tapauksessa tulevista tapaamisesta tulee täällä Blogissa ja jäsensähköpostista sitten lisää tietoa asiasta.

Terveisin
Ismo Kainulainen, NUS ry:n puheenjohtaja

Jos haluat tulla jäseneksi
Nuorsosialidemokraatit NUS ry:hyn
niin laita sähköpostia osoitteeseen nuorsosialidemokraatit@welho.com
tai tekstiviesti/vastaajaviesti numeroon
045 1266 571.

1 kommentti:

Ville Kopra kirjoitti...

Hienoa NUS! Yrittäkää saada seuraava tapaaminen sinne iltalehteen. Sillä vierailulle voisitte sitten itsekin hieman "alustaa" lehdelle siitä mitä Suomen politiikassa tapahtuu... Siellä kun on tapana kirjoitella pääkirjoituksiakin hatusta vetämällä, kuten Ismo blogissaan kuvasi.