keskiviikko 21. marraskuuta 2007

KUTSU

Ensi viikon tiistai-iltana 27.11.2007 kello 17.30 pidetään Nuorsosialidemokraatit NUS ry:n syyskokous, jossa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokouksessa on luvassa myös ajankohtainen poliittinen yllätysalustus ja sen pohjalta sitten rentoa jutustelua.

Kokouspaikka on ravintola Underbar, Snellmaninkatu 13 Helsinki
http://www.underbar.fi/underbar.php?underbar

Toimintasuunnitelmasta on tulossa blogiin ja sähköposteihin ennen kokousta pientä luonnosta, johon voi tehdä lisäyksiä ja esityksiä. Lyödään lukkoon sitten kokouksessa lopullisesti mitä ensi vuonna tehdään.

Sitten kaikki ne, keitä kiinnosta johtokuntatyöskentely tms. tehtävät, niin miettikää. Tässä yhdistyksessä saa myös esittää myös itseään tai kaveriaan erilaisiin tehtäviin.

Sitten vielä ne, jotka haluavat osallistua kokoukseen virtuaalimaailmassa, niin pyytäisin ottammaan yhteyttä käytännön asioissa Reijo Paanaseen reijo.paananen@sak.fi tai p. 0407584322. Tarkoitus on järjestää puhe-/kuvayhteys tai mitkä nyt parhaiten kaikille halukkaille sopii.

Muistutan vielä Hok-Elannon vaaleista, eli kaikki, joita tuo asia kiinnostaa, niin ryhtykääpäs ehdokkaaksi. Lisätietoja saa minulta ja aiemmista sähköposteista.

Lisätietoja kokouksesta voi kysellä minulta ismo.kainulainen@kooviis.fi

Toivotan kaikki tervetulleeksi paikalle, tuokaa tuttuja mukananne ja kaikki uudetkin ihmiset ovat oikein lämpimästi tervetulleita.

Terveisin
Ismo Kainulainen, puheenjohtaja NUS ry

Eli kokousasioina on:

1) valita kokouksen toimihenkilöt,

2) hyväksyä talousarvio seuraavaa kalenterivuotta varten,

3) hyväksyä toimintasuunnitelma seuraavaa kalenterivuotta varten,

4) valita johtokunnan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä muut johtokunnan jäsenet ja mahdolliset varajäsenet seuraavaa kalenterivuotta varten,

5) valita kaksi varsinaista ja kaksi varatilintarkastajaa seuraavaa kalenterivuotta varten,

6) valita piirikokousedustajat seuraavaa kalenterivuotta varten piirijärjestön sääntöjen edellyttämällä tavalla, NUS = 1 paikka

(7) valita edustajat kunnallisjärjestön edustajistoon seuraavaa toimikautta varten kunnallisjärjestön sääntöjen edellyttämällä tavalla,) Helsingissä piirijärjestö hoitaa myös kunnallisjärjestön asiat.

8) päättää seuraavan kalenterivuoden aikana kannettavista mahdollisista ylimääräisistä jäsenmaksuista sekä kannattavan jäsenen erillisestä jäsenmaksusta,

9) päättää muista kokouskutsussa mainituista asioita.

PS. Jos haluat tulla jäseneksi Nuorsosialidemokraatit NUS ry:hyn niin laita postia osoitteeseen nuorsosialidemokraatit@welho.com tai ismo.kainulainen@kooviis.fi. Viestiä saa levittää tutuille.

Ei kommentteja: