tiistai 27. marraskuuta 2007

Nyt se on tehty!

Todennäköisesti maailman ensimmäinen suomalaisen puolueosaston syyskokous järjestettiin siten, että osa kokousedustajista osallistui nettiyhteyksien kautta. Jäsen Mika Häkkinen oli videoneuvotteluyhteydessä paikan päälle kokoontuneen väen kanssa ja antoi oman kontribuutionsa kokouspäätöksiin.

-Onpahan tullut tehtyä tällainenkin, myhäili puheenjohtaja Ismo Kainulainen.
-Yhdistyksen tarkoitus on testata uusia toimintamuotoja ja tehdä sosialidemokratiaa ajassa sekä tarjota jäsenille mahdollisuus osallistua paikasta riippumatta.

-Kokemus oli ihmeen luonteva ja todella rohkaiseva, totesi Tukholmasta osallistunut Mika Häkkinen.

NUS ry:n puheenjohtajana jatkaa edelleeen Ismo Kainulainen, varapuheenjohtajaksi valittiin Matti Hirvola. Muiksi hallituksen jäseniksi seuloutuivat Reijo Paananen, Vesa Mauriala ja Tanja Harjuniemi. Hallitus kutsuu myös erityisasiantuntijan Ruotsista, koska maan tilanteen seuraaminen on tärkeää myös Suomen nykyhallituksen toimien ennakoinnin vuoksi.

Syyskokous käsitteli toimintasuunnitelman ja talousarvion. Toiminnan rungon muodostavat osallistuminen poliittiseen keskusteluun sähköisiä kanavia käyttäen ja kuukausittaisten jäsentapaamisten järjestäminen, joissa myös on tarkoitus mahdollistaa sähköinen osallistuminen.

Poliittisesti merkittävimmät tavoitteet liittyvät ensi kesän puoluekokoukseen ja syksyn kunnallisvaaleihin. Myös helmikuussa järjestettävillä Sosiaalisten oikeuksien karkauspäivillä ollaan aktiivisesti mukana.

Syyskokoukseen osallistui kymmenkunta nuorsosialidemokraattia. Yhdistys toivottaa edelleen kaikki uudet tulokkaat tervetulleiksi kokeilemaan uusia toimintamuotoja ja uudenlaista politiikan tekemistä.

(Syyskokouksen toimintasuunnitelmaan tekemät muutokset löytyvät kommenttina tekstin Tulevaa toimintaa? jälkeen.)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa touhua Nussilaiset. Tuollaista olen odottanut jo pitkään demareilta. Kyllä Kataispojat jäävät vielä teidän jalkoihinne. Te teette mitä lupaatte.

Selvitysmies

Anonyymi kirjoitti...

Sanomalehti Karjalainen on näköjään ajantasalla myös NUS ry:n toiminnasta.

Ohessa on linkki Karjalaisen uutissähkeeseen, joka on näköjään tehty hieman ennen puoltayötä.

http://www.karjalainen.fi/Karjalainen/Uutiset/kainulainen_jatkaa_nuorsosialidemokraattien_johdossa_3816848.html

Anonyymi kirjoitti...

Ketkä tulivat valituiksi hallitukseen?

Ismon blogi kirjoitti...

NUS ry:n puheenjohtajana jatkaa edelleeen Ismo Kainulainen, varapuheenjohtajaksi valittiin Matti Hirvola. Muiksi hallituksen jäseniksi seuloutuivat Reijo Paananen, Vesa Mauriala ja Tanja Harjuniemi. Hallitus kutsuu myös erityisasiantuntijan (Mikä Häkkinen)Ruotsista, koska maan tilanteen seuraaminen on tärkeää myös Suomen nykyhallituksen toimien ennakoinnin vuoksi.

Jos on kiinnostusta hallituksen toimintaan, niin voimme lisätä kutsuttavien erityisasiantuntijoiden määrää, eikä tarvii ylimääräisiä syyskokouksia järjestellä.

Kainulaisen Ismo