torstai 6. syyskuuta 2007

Juttu



Ohessa on viime viikonlopulta aamulehden kolumni, jossa meitä kivitetään varsin perusteellisesti. Juttu on kirjoittu tahallaan asioita vääristellen eikä sitä ei oikein voi ottaa vakavasti.

Jotta vääriymmärryksiä ei tapahtuisi, onkin siis syytä korostaa, että yhdistys ei ole ottanut kantaa mihinkään puolueen henkilökysymyksiin, eikä sitä ole perustettu siksi. Nuorsosialidemokraatit on perustettu luomaan uudenlaista poliittista järjestökulttuuria sekä uudistushenkistä keskustelua SDP:hen. Klikkamalla kuvaa saat sen suuremmaksi.

Ismo Kainulainen, NUS ry:n puheenjohtaja

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koska tuossa Aamulehden komluunissa on niin paljon asiavirheitä, olisi paikallaan kirjoittaa Nuorsosialidemokraattien nimissä Aamulehteen vastine, jossa kerrotaan asioiden todellinen laita.

Anonyymi kirjoitti...

Aika posketonta tekstiä. Ei tuota ainakaan vakavana tekstinä voi ottaa. Eikä edes kannata.

Ismo kirjoitti: "yhdistys ei ole ottanut kantaa mihinkään puolueen henkilökysymyksiin, eikä sitä ole perustettu siksi."

Luin kolumnin pariinkiin otteeseen. En kyllä tarkkaan ottaen huomannut sellaista väitettän. Oikeastaan siinä ei väitettä NuSun tekemisistä yhtikäs mitään (paitsi, että "pohtivat seminaarissaan demarien vaalitappiota SAK:n nuorosaston johdolla"), kunhan vain kuvaillaan epäreilusti NUS:laisia ja puolueen tilaa harvinaisen roisin sanakääntein.

Eli parempi vain todeta, että "ei tapa, siis vahvistaa". Ja onhan siinä omat puolensa, että tulee huomioiduksi julkisuudessa vähän samalla tavoin kuin TUS. Siitähän se maine kasvaa...

MiMY

Mitä NUS-lyhenne tarkoittaa? kirjoitti...

Olemme jo kerran kesä-heinäkuussa lähettäneet oikaisun Aamulehteen, silloin siellä olleen jutun perusteella. Myös siinä toimittajan oli tarve liittää meidän puolueen johtohenkilöihin ja oikaisimme sitä. Joten en nyt tässä vaiheessa nostaisi asiaa sen kummemmin vastineella esille, etenkin kun kyse on vitsikkääksi tarkoitetusta kolumnista.

Ismo Kainulainen Nus ry:n puheenjohtaja