perjantai 7. syyskuuta 2007

Nus -tapaaminen

Hei!

Seuraava NUS -tapaaminen on tarkoitus järjestää 17.9.2007 kello 17.30. Lisätietoja saa laittamalla mailia ismo.kainulainen@kooviis.fi. Jäsenille on lähetetty tietoa tapaamisesta sähköpostilla.

Tarkoitus on, että tuosta tapaamisesta järjestetään myös nettikommentointia, jolloin ne, jotka eivät pääse paikan päälle voivat myös osallistua.

Tapaamisessa on tarkoitus käydä vielä kerran keskustelua nettimaailmassa toiminnasta. Ainakin Suomi24 chat -palstalla olisi tarkoitus kokeilla seuraavaa keskustelua/kokousta porukalla sovitulla ajankohdalla (syyskuun loppupuoli?).

Tämän lisäksi on tarve käydä läpi toiveita, mitä yhdistyksen oma nettisivu olisi ja mitä toimintoja ryhdytään tekemään. Esitetty on, että ryhtyisimme pitämään nettinovellia sekä laatisimme artikkelikokoelman sosiaaliturvan tulevaisuudesta. Myöskin nettikokoustamisen muotoja on tarkoitus pähkäillä. Laitetaan asiasta etukäteen esityksiä blogiin, niin sitten kaikki voivat orientoitua. www.nuorsosialidemokraatit.blogspot.com Kannattaa katsoa myös aiemmat keskustelut nettipohdinnoista elokuulta tästä blogista.

Sitten.

Lokakuussa on tulossa toinen NUS-tapaaminen. Siellä käsitellään tulevan puoluekokouksemme aloitteita ja asioita. Alustavasti päiväksi on ajalteltu 3.10., mutta päivä ja paikka lyödään syyskuun tapaamisessa lopullisesti kiinni.

Viime kesänä NUS Ry:n valtakunnallisilla kesäpäivillä sovittiin, että myös valtakunnalliset syyspäivät järjestetään. Ajankohdaksi on kaavailtu 7.-10.12. Päivien pitopaikka olisi Tukholma, jossa tarjoitus on tutustua paikalliseen politiikkaan sekä muihin kiinnostaviin ja vastaaviin asioihin. Luonnollisesti myös laivamatkan aikana on tarkoitus käydä poliittista debaattia.
Niille jäsenille, jotka eivät pääse syyspäiville, on tarkoitus järjestää myös jollakin tapaa osallistumismahdollisuus asiapuoluen kommentointiin/ keskusteluun.

Selvittelyssä parhaillaan on myös meidän oma domain -osoite, sekä ensi vuoden alkupuolelle ajoittuva NUS-matka ulkomaille.

Terveisin
Ismo Kainulainen NUS ry:n puheenjohtaja

Jos haluat tulla jäseneksi Nuorsosialidemokraatit NUS ry:hyn niin laita postia osoitteeseen nuorsosialidemokraatit@welho.com tai ismo.kainulainen@kooviis.fi. Viestiä saa levittää tutuille.

--
Lue blogimme: http://nuorsosialidemokraatit.blogspot.com/
Nus [griechisch] der, Nous, Geist, Vernunft; in der antiken Metaphysik Bezeichnung für den ›höchsten‹ Teil der menschlichen Seele (›denkende Seele‹ bei Aristoteles) sowie für ein den Kosmos ordnendes Prinzip (Anaxagoras, Platon). – Meyers Lexicon –

Ei kommentteja: