maanantai 17. syyskuuta 2007

Kokousta tänään

Eli tänään on nussin jäsentapaaminen. Se alkaa kello 17.30 ja jäsenille on laitettu sähköpostilla tarkemmat tiedot. Tarkoitus on, että keskustelua näkyy myös tälläkin palstalla, samaan tapaan kuin keskustelusessioissakin.

Tänään päätetään ja keskustellaan seuraavasta nettikeskustelusta. Olisiko sen oikea paikka esimerkiksi Suomi 24 chat, vai jokin muu portaali?

Nettisivuston rakennetta sekä sen sisältöä on tarkoitus myös pähkäillä, jotta asiaa voidaan jatkovalmistella. Siihenkin liittyviä ideoita otetaan vastaan myös tänne. Kuulemme myös Nussin Facebook -selvityksestä.

Nettijuttun on perustietojen ja keskustelupalstan/blogin lisäksi esitetty jo myös viikottain ilmestyvää humorististakin nettikolumnia otsikolla sosialidemokraatit seikkailut. Kirjoittajat vaihtuisivat ja idea olisi, että viimeisestä lauseesta saa jatkaa oman osuutensa. Tämä on nyt yksi versio tästä jutusta.

Tänään on myös tarkoitus keskustella teemmekö ja/tai miten teemme artikkelikokoelman. Yksi malli, jota on esitetty, olisi tehdä kooste ns. alustettujen istuntojen ja niiden pohdintojen pohjalta. Toinen malli on ollut kerätä kirjoittajaporukka ja tehdä julkaisu, joko nettiin hyvin toimitettuna ja taitettuna tai sitten jonkin tahon kanssa yhteistyönä. Mitäs tästä ollaan mieltä? Aiheena ovat olleet sosialiturvan tulevaisuus ja SDP 2020 sekä ajatus saako politiikassa valehdella?

Muita tapaamisen aiheita ovat joulukuussa tulevat syyspäivät Tukholmassa, josta Maurialan Vesa myös mainitsi 13.9. tekstin kommenttikentässä sekä mahdollisesti loppiaisena järjestettävä jäsenmatka johonkin itäeuroopan maahan.

Näillä näkymin evästämme myös 3.10, tulevan jäsentapaamisen esityksiä puoluekokousaloitteiksi tänä iltana. Siitäkin on jo alustavia esityksiä tässä blogissa ja nyt niitä viedään avoimella valmistelulla eteenpäin.

Tänään myös hyväksytään lisää jäseniä yhdistykseemme. Näillä näkymin lähes kymmenkunta uutta ihmistä on tänään listalla.

Sitten erityisextrana tänään on vielä evästyskeskustelu huomiseen Helsinkiin kotipaikkansa rekistöröityjen puolueosastojen puheenjohtajien tapaamiseen. Sen aiheina näyttävät olevan puoluekokousvalmistelut, kunnallisvaalivalmistelut, puolueosastojen jäsenhankinta ja mm. HOK-Elannon vaalit.

Tässäpä illan kokouksen asialistaa, jos et pääse paikalle tai haluat kommentoida, niin voit ottaa kantaa kommenttikentässä. Muutoinkin illalla sinne tullee lisää näkemyksiä myös itse tapahtumapaikalta.

Ismo Kainulainen, NUS ry:n puheenjohtaja

Jos haluat tulla jäseneksi Nuorsosialidemokraatit NUS ry:hyn niin laita postia osoitteeseen nuorsosialidemokraatit@welho.com tai ismo.kainulainen@kooviis.fi. Viestiä saa levittää tutuille.

4 kommenttia:

Mitä NUS-lyhenne tarkoittaa? kirjoitti...

HUOM HUOM HUOM.
Maanantain 17.9. keskustelu ei ole täällä blogissa, vaan Suomi24.fi-chatissa (tarkemmin sen Politiikka-sivulla).
Suora linkki keskusteluun on:
http://chat.suomi24.fi/login.cgi?cid=734&gid=28
Tervetuloa mukaan, toivoo Reijo

Anonyymi kirjoitti...

Chat-kokeilu onnistui alkuvaikeuksien jälkeen. Käytössä ollut koneemme oli jokseenkin estoinen, eikä halunnut päästää meitä chat-huoneeseen. No, koneen vaihto auttoi ja saimme mukaan jäsenemme myös virtuaalikeskusteluun. Kiitos mukanaolleille, kehitetään osallistumismahdollisuuksia edelleen.

Anonyymi kirjoitti...

nussin kokous. köh köh.

Mutta arvokasta työtä teette, demarit on aika... Pölyttyneitä.

Anonyymi kirjoitti...

NUS:han voisi vuokrata paikallisbussin ja ajella siinä ympäri Helsingin lähiöitä, tietysti sopivat logot bussissa, seuraava kokous siellä, ei ole tilaongelmia, toistaiseksi kaikki mahtuu nivelbussiin.
Tällä saisi julkisuutta
-netti on jo täynnä