torstai 23. elokuuta 2007

Blogikeskustelu huomenna

Perjantaina 24.8. kello 15.00 alkaen on täällä nuorsosialidemokraatit.blogspot.com - osoitteessa avoin blogikeskustelu aiheesta millaista poliittinen toiminta sekä keskustelu voi olla internetissä ja mitä sen pitäisi olla sekä missä sen pitäisi siellä olla.

Keskustelu tapahtuu kommentti -kohdassa eli klikkaa asiaan liittyvän pohjatekstin lopussa olevaa kommentti -kohtaa ja kirjoita aukeavaan kenttään kommentit. Toive olisi, että Nussin jäsenet ottaisivat kantaa omalla nimellään, jonka voi kirjoittaa kommenttikenttää lopuksi, mutta myös nimettömätkin kommentit ovat ok. Nimellä siksi, että voimme tehdä sitten yhdistyksessä johtopäätöksiä siitä, mitä ryhdymme tuon keskustelun johdosta sitten tekemään.

Pohjateksti ilmestyy hieman ennen keskustelua.

Niin. Ja eilen Nuorsosialidemokraatit NUS ry sai ilmoituksen patentti- ja rekisterihallitukselta, että meidät on hyväksytty merkittäväksi yhdistysrekisteriin.

Kainulaisen Ismo Nus ry:n puheenjohtaja

Jos haluat tulla jäseneksi Nuorsosialidemokraatit NUS ry:hyn niin laita postia osoitteeseen nuorsosialidemokraatit@welho.com tai ismo.kainulainen@kooviis.fi.

Ei kommentteja: